Oyak Yatırım

  • 23.02.2012 16:51
Oyak Yatırım, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance dergisi tarafından 2012 yılında yapılan değerlendirmede “Türkiye’de Yılın En İyi Yatırım Bankası” seçildi.
Global Finance’ın değerlendirmesinde yatırım bankacığı aktivitelerinin kalitesi ve işlemlerin tamamlanabilmesi gibi kriterler ön plana çıkmıştır.

Aynı kriterlerle seçilen diğer kuruluşlar :
Fransa’da BNP Paribas, Almanya’da Deutsche Bank, İtalya’da Intesa San Paolo, Hollanda’da ING, İsviçre’de Credit Suisse, Rusya’da VTB Capital, İngiltere’de Barclays Capital’dır.

Global Finance, 1987 yılında, Joseph Giarraputo ve Carl Burgen tarafından kurulmuştur ve kurumsal yatırımcılara, bankalara global finans ve iş dünyası hakkında bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır.
Merkezi New York’ta olan dergi, 50,000 adet basılmaktadır ve 163 ülkede dağıtılmaktadır.
Global Finance, İtalyan Class Editori medya grubuna aittir ve Class Editori, İtalyan Borsasında işlem görmektedir.


Saygılarımızla;

Oyak Yatırım