Finans Sektörü için Erişilebilirlik Genelgesi: Dijitalde Yeni Uyumluluk Alanı semineri, 15 Ocak'da TSPB Konferans Salonu?nda düzenlenecek [FNC-NEWS]
- 23.12.2025 19:03
Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ve Efilli iş birliğiyle 15 Ocak 2026, Perşembe günü, 14.00-16.00 saatleri arasında ?Finans Sektörü için Erişilebilirlik Genelgesi: Dijitalde Yeni Uyumluluk Alanı? semineri fiziki olarak, TSPB Konferans Salonu?nda gerçekleştirilecek.
Konuya ilişkin yazılı açıklama şöyle:
Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ve Efilli iş birliğiyle 15 Ocak 2026, Perşembe günü, 14.00-16.00 saatleri arasında ?Finans Sektörü için Erişilebilirlik Genelgesi: Dijitalde Yeni Uyumluluk Alanı? semineri fiziki olarak, TSPB Konferans Salonu?nda gerçekleştirilecektir.
Efilli CEO & Co-Founder Şefik Yunus Özcan ve Efilli Sales & CS Team Lead Tutku Yılmaz?ın konuşmacı olarak yer alacağı seminerde "Erişilebilirlik Genelgesi Finans Sektörü için Neler Getiriyor?", "Uluslararası Erişilebilirlik Standartları (WCAG 2.2) Nelerdir?", "Finans Şirketlerinin Web Siteleri Genelgeye Nasıl Uyum Sağlamalıdır?" konu başlıkları ele alınacaktır.
Seminere katılım ücretsiz olup sınırlı kontenjan sebebiyle aşağıda yer alan link üzerinden kayıt oluşturulması gerekmektedir.
ForInvest Haber