ANALİZ-BIST100 Teknik Analiz (İnfo Yatırım) [FNC-NEWS]
- 03.02.2025 07:11
BİST100 endeksi geçtiğimiz haftayı negatif tamamlayarak 10.000 seviyesinin üstünde tutundu.
Fitch'in Türkiye kredi notunda değişiklik yapmaması, aylık bazda enflasyon beklentisi ve bilançoların etkileri endekste kar realizasyonlarını beraberinde getirebilecek olsa da fonlara ve mevduatlara ilişkin stopaj düzenlemeleri realizasyonları dengeleyebilir.
BİST100'de 5 g HO 10.056, 22 g HO 9.980, 60 g HO 9.831 seviyesinden geçiyor.
BİST100 endeksinde TL bazında 10.035 seviyesi pivot, 10.085 - 10.170 - 10.220 seviyeleri direnç, 9.955 - 9.905 - 9.820 seviyeleri destek olarak takip edilecek.
Dolar bazında ise 282,4 - 284,7 - 286,1 seviyeleri direnç, 278,7 - 277,3 - 274,9 seviyeleri destek olarak izlenecek.
Aşırı Alım Bölgesi'nde Olan Paylar (CCI'ya Göre)
Aşırı Satım Bölgesi'nde Olan Paylar (CCI'ya Göre)
SMRTG
GWIND
AKSA
SISE
BIMAS
ODAS
HALKB
DOHOL
MGROS
VESTL
Aşırı Alım Bölgesi'nde Olan Paylar (RSI'ya Göre)
Aşırı Satım Bölgesi'nde Olan Paylar (RSI'ya Göre)
HALKB
SDTTR
ASELS
KAYSE
VAKBN
BIOEN
TCELL
VESBE
AKCNS
KCAER
T-1'e Göre İşlem Hacmi En Çok Artan Paylar
T-2'ye Göre İşlem Hacmi En Çok Artan Paylar
YKBNK
YKBNK
AKBNK
AKBNK
GARAN
ASTOR
ASTOR
TUKAS
EKGYO
GARAN
T-1'e Göre İşlem Hacmi En Çok Düşen Paylar
T-2'ye Göre İşlem Hacmi En Çok Düşen Paylar
KCHOL
TUPRS
TUPRS
ASELS
TOASO
KCHOL
SASA
PGSUS
EREGL
BIMAS
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.