EY, Ethereum?daki özel iş anlaşmaları için OpsChain Contract Manager çözümünü tanıttı [FNC-NEWS]

  • 10.05.2024 18:50


Dijital dönüşümün hız kazandığı bu dönemde, işletmelerin küresel ölçekte sözleşmeye dayalı taahhütlerini yönetme ihtiyacı artıyor. EY, halka açık Ethereum?da iş anlaşmalarını güvenli bir şekilde desteklemek amacıyla OpsChain Contract Manager (OCM)?ı hizmete sundu. EY OpsChain Contract Manager (OCM), karmaşık, çok taraflı iş anlaşmalarının tamamlanmasını kolaylaştırırken, gizliliği destekliyor, zaman verimliliğinin artırılmasına ve maliyetlerin azaltılmasına yardımcı oluyor.
Uluslararası danışmanlık, denetim ve vergi hizmetleri şirketi EY (Ernst & Young) sözleşme yönetimi için blok zincir destekli dönüştürücü bir çözüm olan EY OpsChain Contract Manager'ı (OCM) duyurdu. EY OCM, işletmelerin karmaşık iş anlaşmalarını yürütmelerine, gizliliği desteklemelerine, zaman verimliliğini artırmalarına ve kararlaştırılan şartlara otomatik olarak bağlı kalarak maliyet azaltımı sağlamalarına yardımcı oluyor.
EY OCM, iç ve dış operasyonel ve teknoloji siloları arasında yürütülen iş anlaşmalarını yönetme konusunda kurumsal zorlukların aşılmasına yardımcı oluyor. EY OCM, iş ortakları arasındaki verileri senkronize ederek, standartlaştırılmış fiyatlandırma ve toplu indirimler gibi temel iş koşullarını aynı şekilde uyguluyor.
EY OpsChain Contract Manager, işletmelere sözleşme yönetimi alanında devrim yaratıyor
İş anlaşmalarını kusursuz olarak uygulamakta ve bunlardan değer elde etmekte zorlanan şirketler, akıllı sözleşmelere yöneliyor. Ethereum genel blok zincir üzerinde çalışarak güvenilir bir ortamda, merkezi olmayan bir operasyona olanak tanıyan EY OCM, özel bir ağ kurma ve çalıştırmanın getirdiği yüksek maliyetleri azaltırken hassas iş bilgilerinin güvenliğini sağlıyor. Sistem, sıfır bilgi ispat (Zero knowledge proof) devrelerini kullanarak kurumsal gizliliği koruyor.
EY OCM çözümü, mevcut kurumsal sistemlerde kolaylıkla kullanılarak toplu satın alma sözleşmeleri, standartlaştırılmış ücret listeleri, toplu indirimler ve piyasa veri akışlarına bağlı fiyat modelleri dahil olmak üzere çoğu iş sözleşmesi türünü destekliyor. 
EY Türkiye Blockchain Lideri Esra Özdemir, EY OpsChain Contract Manager?ın hizmete girmesiyle ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: ?Geçmiş müşteri çalışmalarımızdan, sözleşme otomasyonunun doğruluğu artırabildiğini, süreçlerin sürelerini %90'dan fazla kısaltabildiğini ve genel sözleşme yönetimi maliyetlerini yaklaşık %40 oranında azaltabildiğini gördük. Sıfır bilgi gizlilik teknolojimizle, işletmeler artık bu avantajlardan çok daha düşük bir maliyetle yararlanabiliyor. Halka açık bir blok zincirinde dağıtım yapmak yalnızca daha ucuz değil, aynı zamanda çok daha ölçeklenebilir. Bu durum, hiçbir şirketin ağı kontrol ederek haksız bir avantaja sahip olmadığı açık bir platformda çok sayıda entegrasyona olanak sağlamaya yardımcı oluyor.? 

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter