TÜSİAD/Coşkun: Her yaştan bireyin girişimci gibi düşünmesini, girişimci gibi çalışmasını hedefliyoruz [FNC-NEWS]

  • 26.04.2024 12:57


TÜSİAD ?Kurumlarda Girişimcilik ile Değer Yaratmak ? Kurumlarda Girişimcilik Yönetimi ve Yöntemleri? Raporu Ankara Tanıtım Etkinliği bir konuşma yapan TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi & Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masa Başkanı Dr. İzel Levi Coşkun, "Her yaştan bireyin girişimci gibi düşünmesini, girişimci gibi çalışmasını hedefliyoruz" dedi.
Çoşkun konuşmasında şunları söyledi:
"Raporumuzun ikinci tanıtımını gerçekleştirmek üzere yetkin insan kaynağı, önemli üniversiteleri, araştırma merkezleri, teknoparkları ve teknoloji transfer ofisleriyle öncü ekosistemlerden biri olma potansiyeli barındıran Ankara?da sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum, hoş geldiniz.
Varlıklarını yarınlara taşımak isteyen kurumlar risk ve belirsizliğin eşlik ettiği bir yolculuktalar. Bu maratonda nefesi kesilmeden koşabilen şirketlerin girişimciliği kurum içine taşıyan, inovasyon kültür ve becerisini benimseyerek çevikleşenlerin arasından çıkması ise sürpriz olmayacaktır. 
Kurum içinde yeşeren fikirlerin yine ilk olarak kurum tarafından desteklenmesiyle, doğrudan içerde veya startup iş birlikleri yoluyla geliş