Canon, yeni geliştirilen dijital sürücü ünitesine sahip taşınabilir zum lensini tanıttı [FNC-NEWS]

  • 25.04.2024 21:12


Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, 4K yayıncılık kameralarında kullanılmak üzere, yeni geliştirilen dijital sürücü ünitesine sahip yeni nesil taşınabilir zum lensi CJ27ex7.3B IASE T?yi tanıttı.
Canon, UHDxs serisini genişleterek kullanıcılara canlı yayın, haber toplama ve stüdyo prodüksiyonu gibi farklı alanlarda üst düzey bir çekim deneyimi sunuyor. Sektör standartlarını yeniden belirleyen taşınabilir zum lensi CJ27ex7.3B IASE T kendi kategorisindeki en geniş kapsama alanı ve telefoto erişimini sunuyor. Lensin sağladığı bu erişim, kullanıcının istediği çekimi elde etmesi için çok yönlü seçenekleriyle stüdyodan stadyumlara kadar her alana ulaşıyor. 
CJ27ex7.3B IASE T 7,3 mm?den 197 mm?ye kadar odak uzunluğuna ulaşan 27x optik zumlama ile sınıfında lider güçlü büyütme sağlıyor. Maksimum erişim mesafesini ikiye katlayarak tam 394 mm'ye çıkaran dahili 2,0x extender sayesinde, sahadaki sporcuların yakın plan çekiminden geniş manzaralara kadar her çekim alanının yıldızı oluyor.
Optik performansa vurgu yapan üst düzey uygulamalar için tasarlandı 
Yüksek kaliteli 4K HDR performansı, çoklu grup zumlama ve kayan odak sistemi gibi geliştirilmiş teknolojiler sayesinde yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlıyor. e-Xs V sürücü ünitesine sahip ilk lens olmasının yanı sıra üç adet 20 pimli konektör, uzaktan kumanda ve ürün yazılımı güncellemeleri gibi çeşitli uygulamaları da içinde bulunduruyor. Yeni eklenen USB-C portu ve hassas lens veri çıkışı için 16 bit enkodere sahip olan ünitesi, sanal prodüksiyonlar ve hareket halinde yayıncılık dahil olmak üzere birçok farklı alana uyum sağlıyor.
Yüksek hassasiyetle çalışabilme, yüksek hızlı zumlama ve geliştirilmiş iris hassasiyeti özelliklerine sahip e-Xs V sürücü ünitesi, kamera operatörlerinin anı kaçırma korkusu olmadan hızlı hareket eden cisimleri yakalamasını sağlıyor. 
Üstün ergonomi ile geliştirilmiş hafif ve kompakt gövde
Dayanıklı lens, tasarımında hareket kolaylığına öncelik vererek kullanıcı için konforu en üst ergonomik tasarım, çoklu yayınlarda kolay manevra kabiliyeti sağlıyor.
?Canon Europe Ürün Uzmanı Jack Adair: ?Geniş netleme aralığı, rakipsiz optik performansı ve geliştirilmiş özellikleriyle bu lens, profesyonellerin yayıncılık ekipmanlarından bekleyebileceklerini tam anlamıyla yeniden tanımlıyor. Lens ve destekleyici sürücü ünitesi, inovasyona olan bağlılığımızın doruk noktasını temsil ederken kullanıcılara ister açık havada ister stüdyoda olsun göz alıcı çekimler yapma gücü kazandırıyor. Bu lens, genişletmeye devam edeceğimiz bir serideki yeni nesil yayıncılık lenslerinin ilkidir? sözleriyle yeni lensi değerlendirdi. 

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter