Saha, Aydem için Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,57 olarak güncelledi [FNC-NEWS]

  • 05.04.2024 15:50


Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş. için Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,57 olarak güncelledi. 
Saha konuya ilişin şu açıklamayı yaptı:"Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu lisansı ile kurumsal yönetim  derecelendirme faaliyetinde bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş.'nin 07.04.2023 tarihinde 9,56 olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,57  larak güncellemiştir. 
SAHA bu derecelendirme çalışmasında Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Ocak   014 tarihinde yayınladığı "Kurumsal Yönetim İlkeleri"ni baz alan metodolojisini kullanmıştır.
Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş.'nin kurumsal yönetim ilkelerine verdiği  önem, bunu sürekli ve dinamik bir süreç olarak yürütmekteki isteklilik ve bu doğrultuda gerçekleştirmiş olduğu iyileştirmeler göz önüne alınarak,şirketin kurumsRPay Sahipleri                                     92,66Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık                    98,79Menfaat Sahipleri                                 99,24Yönetim Kurulu                                    94,18
Toplam                                            95,71 "

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter