PİYASAYA BAKIŞ-Borsa yatay açılış yaptı [FNC-NEWS]
- 20.03.2024 09:59
BIST100 Endeksi yatay bir açılış yaptı. Endeks güne 2,60 puan artışla 8932,48 puandan başlangıç yaptı. Foreks Haber anketinde analistlerin beklentisi endeksin güne 33,53 puan artıda başlayacağı yönündeydi.
Foreks Haber'in BIST100 açılış anketinde en yakın tahmini +0,90 puan ile Halk Yatırım/Berker Altu yaptı.
Ankette 2. en yakın tahmini +0,28 puan ile Marbaş Menkul/Mehmet Tuğrul Yıldırım, 3. en yakın tahmini ise +7,50 puan ile InvestAZ/Enes Ciğerci yaptı.
Bu sabah düzenlenen Foreks Haber BIST anketine katılan 62 analistin 61'i pozitif, 1'i ise negatif açılış tahmininde bulunmuştu.
NOT: Foreks Haber tarafından günlük düzenlenen BIST100 Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları neslihan.koroglu@forinvest.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter