BASIN BÜLTENİ- 20. Bayim Olur musun - Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 27-30 Ekim'de gerçekleştirilecek [FNC-NEWS]
- 24.10.2022 13:15
Medyafors Fuarcılık organizasyonu, Ufrad Franchising Derneği desteği ve REDSTONE ana sponsorluğunda düzenlenen fuar, markaları ve yatırım fırsatı arayan girişimcileri tek çatı altında buluştyor.
Medyafors, Franchise/ Bayilik sistemiyle yayılmayı düşünen, sektöre ilk adım atacak marka sahip ve yöneticilerine yol göstermekle kalmayıp, markaların operasyon planlamalarına A dan Z ye danışmanlık desteği veriyor.
27-30 Ekim 2022 tkonomisine önemli katkılar sağşubeler açarak büyüme fırsatı sunuluyor.
Yurt dışından binlerce ziyaretçi Türk markalarıyla görüşmek için gelecek
Türkücüne sahip yabancı yatırımcılarla da buluşmuş olacak.
ABD, İngiltere, Almanya, Hollanda, Litvanya, Kanada, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İtösteriyor.
Sektöre ışık tutan etkinlikler yer alacak
Bayim Olur musun Fuarı?nda, 4 gün boyunca gerçekleşecek etkinlik programı kapsamında seminerler, katılımcı sunumları, yarışmalar ve tadım şovları düzenlenecek. Sektör uzmanlarının ve başarılı markaların deneyimlerini paylaşacağı seminerler, franchise?a ilk adım atacak markalara yol gösterecek, yatırımcı adaylarının da ufkunu açacak.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey