• 22.05.2019 16:25

***FRIGO*** FR?GO-PAK GIDA MADDELER? SANAY? VE T?CARET A.?.( Genel Kurul ??lemlerine ?li?kin Bildirim )

Özet Bilgi 2018 y?l? Ola?an Genel Kurul toplant?s?, gündemi ve genel kurulca karara ba?lanacak tavsiye kararlar
Yap?lan Aç?klama Güncelleme mi ? Hay?r
Yap?lan Aç?klama Düzeltme mi ? Hay?r
Yap?lan Aç?klama Ertelenmi? Bir Aç?klama m? ? Hay?r

Genel Kurul Ça?r?s?
Genel Kurul Tipi Ola?an Genel Kurul
Hesap Dönemi Ba?lang?ç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Biti? Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 22.05.2019
Genel Kurul Tarihi 03.07.2019
GK'na Kat?l?m ?çin Pay Sahibi Olunmas? Gereken Son Tarih 02.07.2019
?ehir ?STANBUL
?lçe KADIKÖY
Adres Fenerbahçe Mahallesi Hac? Mehmet Sokak No:24 F Blok Daire 21 Kad?köy / ?stanbul

1 - Aç?l?? ve Ba?kanl?k Divan?n?n Te?ekkülü,
2 - Toplant? tutana??n?n imzalanmas? hususunda Ba?kanl?k Divan?na yetki verilmesi,
3 - 2018 Y?l?na ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmas?, müzakeresi, ve onaylanmas?,
4 - 2018 Y?l?na ait Ba??ms?z Denetim Rapor özetinin okunmas?, müzakeresi ve onaylanmas?,
5 - S.P.K. Seri:XI No:29 Tebli?i çerçevesinde haz?rlanan 2018 y?l? finansal tablolar?n okunmas?, müzakeresi ve Genel Kurulun onay?na sunulmas?,
6 - 2018 Y?l? faaliyetlerinden dolay? Yönetim Kurulu Üyelerinin ibra edilmelerinin ayr? ayr? Genel Kurulun onay?na sunulmas?,
7 - 2018 y?l? temettü da??t?m? ile ilgili Yönetim Kurulu tavsiye karar? hakk?nda görü?ülüp, karar ba?lanmas?,
8 - ?irketin ba??? politikas? kapsam?nda 2018 y?l? içinde yap?lan ba???lar hakk?nda Sermaye Piyasas? Kurulu 05.06.2003 tarih ve 29/666 say?l? karar? gere?i Genel Kurula bilgi sunulmas? ve Sermaye Piyasas? Kurulu düzenlemeleri gere?ince 2019 y?l?nda yap?lacak ba???lar için üst s?n?r belirlenmesi,
9 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasas? Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu taraf?ndan 2019 y?l? faaliyet döneminin denetimi için seçilecek Ba??ms?z Denetleme Kurulu?u'nun, hem Türk Ticaret Kanunu hem de Sermaye Piyasas? Kurulu'nun Seri:X No:16 Tebli?i, madde 24 gere?i Genel Kurulun onay?na sunulmas?,
10 - 2019 ve izleyen y?llara ili?kin kar pay? da??t?m politikalar? ile ilgili Sermaye Piyasas? Kurulu 18.01.2007 tarih 2/53 say?l? karar? gere?i Genel Kurula bilgi sunulmas?,
11 - Sermaye Piyasas? Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, ?irket taraf?ndan 3.ki?iler lehine verilmi? olan teminat, Rehin ve ?potekler ile elde etmi? oldu?u gelir veya menfaat hususunda Genel Kurula bilgi sunulmas?,
12 - Sermaye Piyasas? Kurulu Düzenlemeleri çerçevesinde, ili?kili taraflarla 2018 y?l? içerisinde yap?lan i?lemler hususunda Genel Kurula bilgi sunulmas?,
13 - Görev süreleri sona eren yönetim kurulu üyeleri ve ba??ms?z yönetim kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti,
14 - Kurumsal Yönetim ?lkeleri Gere?i Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için belirlenen "Ücretlendirme Politikas?" hususunda Genel Kurula bilgi sunulmas?,
15 - ?irketin ücretlendirme politikas? kapsam?nda, yönetim kurulu üyelerine ve ba??ms?z yönetim kurulu üyelerine ödenecek ücretlerin tespiti ve karara ba?lanmas?,
16 - Kurumsal Yönetim ?lkeleri Gere?i Yönetim Kurulu Ba?kan? ve Genel Müdür'ün ayn? ki?i olmas? konusunda Genel Kurula bilgi sunulmas?,
17 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlar?n e? ve ikinci dereceye kadar kan ve s?hri yak?nlar?na, ?irket veya ba?l? ortakl?klar? ile ç?kar çat??mas?na neden olabilecek nitelikte i?lem yapabilmeleri ve rekabet edebilmeleri hususunun Genel Kurulun onay?na sunulmas?,
18 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Türk Ticaret Kanunun 395'inci ve 396'nc? maddelerinde yaz?l? i?lemleri yapabilmelerine yetki tan?nmas? hususunun Genel Kurulun onay?na sunulmas?,
19 - Temenniler ve Kapan??.
Gündemde Yer Alan Hak Kullan?m Süreçleri
Kar Pay? Da??t?m

Genel Kurul Ça?r? Dökümanlar?
EK: 1 YONETIM KURULU KARARI.pdf - Di?er Genel Kurul Ça?r? Doküman?
EK: 2 GENEL KURUL TOPLANTISINA CAGRI.pdf - Di?er Genel Kurul Ça?r? Doküman?
EK: 3 GENEL KURUL B?LG?LEND?RME DÖKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Doküman?